Mellfelvarrás, mellkisebbítés

Mellfelvarrás, mellkisebbítés

Mellfelvarrást leggyakrabban terhesség, illetve szoptatás, vagy nagyobb mértékű testsúly csökkenés kapcsán megereszkedett emlők korrekciója céljából végzünk. Mellfelvarrás, mellkisebbítés műtétek

Autófólia, autófóliázás Budapest

   Mivel a túl nagy emlők mindig „lógnak” és a műtéti megoldás is nagyon hasonló a felvarráshoz, ezért a mellkisebbítésről is itt lesz szó. Míg az átlagos méretű emlők megereszkedése elsősorban esztétikai és/vagy psychés probléma, a túlzott méretű emlők hátfájdalmakat okoznak, a melltartó pántja a vállon benyomatot okoz, emellett higiénés problémák is jelentkezhetnek az emlők és a mellkasfal összefekvő felszínein.

   A műtét előtti kivizsgáláshoz itt is hozzátartozik az ultrahang, illetve 35 év felett a mammográfiás vizsgálat. A műtét legtöbbször általános érzéstelenítésben történik, helyi érzéstelenítés kisebb méretű emlők esetén jön szóba.
   Az emlők enyhébb fokú megereszkedését (amikor a bimbó még az áthajlási redő szintje fölött van) implantatum beültetésével is korrigálni lehet. Nagyobb mértékű lógás (ptosis) esetén az alábbi beavatkozások valamelyike szükséges.

Előnyös Vízszerelés, fűtésszerelés, gázszerelés Budapest

Vízszerelés Budapest vonzáskörzetében
Fűtésszerelés Budapest vonzáskörzetében
Gázszerelés Budapest vonzáskörzetében

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Villanyszerelés, könyvelés Budapest és Szolnok

Hasplasztika